Gjeldende smittevernregler

Generelt Prat, Tips om hjemmesider, tester o.l.

Moderator: Styremedlemmer

Post Reply
User avatar
2re
7200 RPM
7200 RPM
Posts: 3152
Joined: 08 Mar 2008, 18:32
Medlemsnummer: 704
Location: Oslo
Contact:
Status: Offline

Gjeldende smittevernregler

Post by 2re »

Fra og med 15. juni ble det mulig å gjøre inne- og utendørs-arrangementer med inntil 200 personer, disse føringene gjelder fortsatt – se nedenforstående informasjon.
• Høstens medlemsmøter og arrangementer må som i sommer planlegges iht. gjeldende smittevernregler.
• De nasjonale føringer for arrangementer på offentlig sted tillater pr. i dag inntil 200 personer, så lenge man har en ansvarlig arrangør som listefører deltakere og publikum med navn og kontaktinformasjon. Og videre har tiltak som bidrar til at syke ikke deltar på arrangementet, og gjør det mulig å ivareta håndhygiene og påser at arrangementet ikke overskrider 200 personer. Arrangørens funksjonærer regnes ikke som en del av arrangementet. Disse føringene gjelder frem til det kommer nye retningslinjer fra FHI.
• Dersom man inviterer til ett åpent klubbmøte må dette gjennomføres iht. arrangementer på offentlig sted, likeså om man har et lukket møte med flere enn 20 deltakere.
Rådet om minst en meters avstand gjelder både innendørs og utendørs, uavhengig om man har en klubbkveld eller arrangerer utendørstreff.
• Arrangementer for flere enn 20 personer uten ansvarlig arrangør er ikke tillatt!
• Alle kultur- og idrettsarrangementer med mer enn 200 personer er fortsatt forbudt, men her vil FHI gjøre løpende vurderinger iht. høstens smitteutvikling.
AMCAR har i løpet av de siste ukene sett at det er smitteoppblomstring i flere regioner, og oppfordrer derfor klubber i disse regionene til å rådføre seg med sine respektive kommuneleger iht. gjennomføring av tiltenkte medlemsmøter og arrangementer - slik at man ikke utsetter deltakere for unødvendig smittefare!
Eks.: Pga. smitteoppblomstring i Bergen har Bergen kommune i samråd med FHI innført strengere restriksjoner for arrangementer på offentlig sted, hvor antall deltakere er redusert fra 200 til 50 deltakere frem til 18. september. Dette bevitner at man må følge nøye med lokal smitteoppblomstring og eventuelle lokale restriksjoner.
These users thanked the author 2re for the post:
obi-one
2RE
Leder
Orlando - 96 Miata M edition 1.8 Starlight Blue Mica
x Petronella - 96 MX-5 1.6 BRG
"If you can't go fast with 90 horsepower, 900 horsepower won't help you" - Bob Hall, father of the MX-5/Miata
x 2013 Mazda6 2.0 Vision
2017 Mazda CX-5 Optimum AWD
Post Reply