Nabotur 2024

Forum for Midtnorge saker

Moderator: Styremedlemmer

Post Reply
User avatar
webizz
6500 RPM
6500 RPM
Posts: 886
Joined: 24 Feb 2004, 01:00
Medlemsnummer: 45
Location: Trondheim
Status: Offline

Nabotur 2024

Post by webizz »

Hei,

Det blir en "Nabotur" sommeren 2024, i Midt-Norge.

Naboturen 2024, 28. - 30. juni - invitasjon og program

På vegne av Norsk MX5-Miata Klubb har vi gleden av å invitere til Naboturen 2024 – tre dager på historisk grunn i Trøndelag. Turen er åpen for lokale, betalende medlemmer av Norsk MX-5 Miata Klubb og Miata Club of Sweden. Vi har reservert 30 hotellrom til fører og passasjer i ti norske og tjue svenske biler.

Turen går samme helg som den nasjonale sommerturen går, men vi har avklart med styret at det er ok. Turen er fortrinnsvis forbeholdt klubbens medlemmer.

Turen starter fredag 28. juni på Røros, den historiske bergstaden som står på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og som byr på en sjarmerende byggestil i et særegent landskap etter århundrer med gruvedrift.
Røros hotell holder av rom til oss fra torsdag til fredag, men det blir ingen organisert aktivitet torsdag, og offisiell turstart og avreise er fra Røros hotell fredag kl 10.
Kjøreturen går over Tydalsfjellene, kjent fra Karolinernes dødsmarsj i 1718-1719, gjennom Selbus daler og skoger til vi kommer til Innherreds frodige kulturlandskap innerst i Trondheimsfjorden. Vi skal besøke Tautra, hvor det har vært kloster siden 1207, vi skal tilbringe en natt i legendariske Hell og vi skal besøke billedskjønne Inderøy, som den norske forfatteren Bjørnstjerne Bjørnson mente var “vakrere enn Roma sett fra Kapitolhøyden.” Vi skal også overnatte på historiske Stiklestad, stedet hvor Olav den hellige (Sankt Olof) falt i 1030.

I god roadster-ånd er kjørerutene lagt til asfalterte veier med mye opp-og-ned og hit-og-dit, forbi bugnende åkrer og late kyr, blå elver, vann og fjorder, grønne skoger og enger, trivelige småbyer, tettsteder og ikke minst sindige trøndere. Selvsagt blir det fika!

Påmelding innen 30. mars 2024 på mail til Linda Hals (norske medlemmer) eller Anders Gelfgren (svenske medlemmer). Påmelding må inneholde navn, telefonnummer og mailadresse til sjåfør og eventuell passasjer. Når du er påmeldt får du informasjon om booking (kode), og må bestille hotellrom selv. Ledige rom frigis i mai, så vi anbefaler å booke rom samtidig med påmelding.
Det finnes også campingplasser i nærheten av alle hotellene om noen vil bo rimeligere.
All mat og drikke på turen betales av deltakerne.
Kjøreruter kan bli endret.

Pga. begrensninger i tilgang på hotellrom, er det plass til 30 biler på turen, hvorav 10 kan benyttes av norske medlemmer og de resterende plassene er for våre svenske venner.

Påmeldingsfrist til turen er 29. februar 2024.

Dersom du er interessert i å være med på denne turen, meld deg interessert med en sms til tlf: ni - en - fem - seks - åtte - null - null - to, eller en DM til meg på Facebook.

Du vil da få tilsendt mer informasjon om påmelding, og booking av hotell mm.

Mvh

Arrangørene :-)
2004 Mazdaspeed (Velocity Red Mica - #3388/4000) :-)
X - 91' Red Miata
Post Reply